Известие

Collapse
No announcement yet.

Достъп до компютъра на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Достъп до компютъра на 147

Здравейте,

имам алфа 147 1.6 t. spark 105hp.
    Интересувам се от каде мога да си купя кабел с който да свържа бордовия компютър с лаптопа ми. Трябва ми и програма за диагностика на цялата система. Незнам нито какъв кабел ми трябва нито каква програма, ако може директно линкове да ми пратите с някакво детаилно инфо. Само да кажа предварително - неискам да си слагам мп3-ки на него не съм толко тъп просто искам да имам пълен достъп до всички детаили за мойта си кола а не да давам по 20лв на некой си за подобна простотия.

Здравей,
    Трябва ти VAG COM / OBD 2 USB, има го за по 20, 30 лева из сайтовете.
    Програмата е FiatEcoScan, но с кабела и безлпатна програма не можеш да свършиш кои знае какви неща.
    Alfa 147 1.6 105hp
    Gas Injection System

Comment

ок кажи тогава и някоя платена аз ще си я кракна а и това като гледам е за фият

Comment

Тука не се толерира кракването на програми. Все пак програмата за Алфа/Фиат е правена от колега от Варна. Нека да уважаваме труда на другите, за да уважават и те нашия. Все пак програмата струва 100 лв което според мен си е напълно заслужено за труда който е хвърлен. За тези които неискат да плащат има и свободна орязана версия. Аз също съм програмист, но небих кракнал програмата на колегата Яни. Ако искаш да кракваш нещо то си е на твоя отговорност, но немисля че някой ще ти помогне в това начинание в този форум. Все пак щом имаш знанията да кракнеш някоя програма, триабва да имаш и знанията как да си я намериш.
        Нищо нямам против тебе, но още с първия пост по тази тема не ми направи добро впечатление. С тези "простотии" както ги наричаш, хората си вадят хляба. Купи си комуникационните кабели и софтуера за комуникация за различните марки автомобили и започни и ти да правиш така наречените простоии за без пари ако искаш.
        Все пак недей забравя, че без помоща на тези простотии доста ще се поозориш да си ремонтираш автомобил произведен след 2000 година. Това неса Москвичи и Жигули.
        Айде съсъ здраве.
        Alfa 75 2.5 QV
        Alfa 147 1.9JTD face

Comment

Първоначално публикувано от theimmortalbg Покажи съобщение
          Здравейте,

имам алфа 147 1.6 t. spark 105hp.
          Интересувам се от каде мога да си купя кабел с който да свържа бордовия компютър с лаптопа ми. Трябва ми и програма за диагностика на цялата система. Незнам нито какъв кабел ми трябва нито каква програма, ако може директно линкове да ми пратите с някакво детаилно инфо. Само да кажа предварително - неискам да си слагам мп3-ки на него не съм толко тъп просто искам да имам пълен достъп до всички детаили за мойта си кола а не да давам по 20лв на некой си за подобна простотия.
          Имам един излишен кабел ВАГ КОМ. Виж си личните съобщения.
          Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Working...
          X